Altijd op de hoogte van het nieuws uit de regio

Succesformule Doet en Ontmoet krijgt uitbreiding

0

Regio - Vanaf juni 2017 bieden Wonen Plus Welzijn en Woonzorggroep Samen verschillende Doet en Ontmoet bijeenkomsten aan. Dit concept wordt uitgebreid.

Vanwege het succes in Hippolytushoef en Anna Paulowna wordt er 21 september ook gestart met een Doet & Ontmoet dagdeel in de Prins Maurits, Dorpsstraat 79 in Nieuwe Niedorp. Iedere donderdagochtend van 09.30 uur tot 12.00 uur staat de koffie klaar en zijn de vrijwilligers aanwezig voor een hartelijk ontvangst.

Doet en ontmoet zijn inloopbijeenkomsten waarbij ontmoeting, iets samen met andere mensen doen en andere mensen leren kennen, centraal staat. Een goede gelegenheid om (nieuwe)  mensen te ontmoeten en met elkaar allerlei activiteiten te bedenken en ondernemen. Doet en Ontmoet is een initiatief van Samen Meedoen: een samenwerking tussen Wonen Plus Welzijn en Woonzorggroep Samen

Doet en Ontmoet is vrij toegankelijk, voor iedereen en voor alle leeftijden. U betaalt alleen voor de consumpties. 

Wilt u meer weten over Doet en Ontmoet? Of heeft u interesse om u in te zetten als vrijwilliger om de bezoekers een warm welkom te heten en samen met hen de bijeenkomst vorm te geven: Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn via 0223-535826.

Wat is Afrit71 Schagen Vandaag Den Helder Vandaag Hollands Kroon Vandaag