Altijd op de hoogte van het nieuws uit de regio

Tussen hoop en vrees in het bekertoernooi

0

Regio - Ook in de tweede speelronde van het regionale bekertoernooi voor voetbalamateurs werd veel duidelijk. Een overzicht.

Te beginnen in poule 13, waar DWOW weer succes wist te boeken. De ploeg uit Wieringerwerf won met overtuigende cijfers bij Medemblik (0-4) en kan nu, met zes punten uit twee wedstrijden, zich opmaken voor de eerste 'finale' - waar Hauwert '65 de tegenstander is - van dit seizoen.

Eén groep verderop wist Flevo uit Middenmeer voor een verrassing te zorgen door VVW, dat in de competitie één klasse hoger speelt, met 3-2 te verslaan.

In poule 17 stond een heuse derby op het menu: Nieuwe Niedorp tegen Winkel. Toch leuk, aangezien in de competitie deze wedstrijd dit seizoen niet gespeeld zal worden. Winkel won, zoals verwacht, met 1-3, al ging het lastig. Winkel hoopt nu tegen Sporting Andijk nog één keer te vlammen om zo door te bekeren.

In poule 25 kreeg Dirkshorn weer een klap om te oren. Deze keer bleek Koedijk veel te sterk (1-7). Vios W had meer succes. Duinrand S werd overtuigend omver geblazen met 6-0. Schagen speelt in poule 26  en kon, na een eerdere nederlaag vorige week, leven met een gelijk spel tegen Grasshoppers: 2-2.

In poule 32 vallen veel doelpunten. Nieuwkomer Oudesluis verloor thuis, zoals verwacht, met ruime cijfers van het twee klassen hoger spelende Kleine Sluis: 1-13. Geel Zwart verloor in deze groep met 3-0 van ALC.

Groep 33 is regionaal getind en ook deze keer was het spannend. Con Zelo won met 4-1 van Sint Boys en SRC nam het op tegen Hollandia T en deze ploegen hielden elkaar in balans: 1-1.

ZAP noteerde in poule 34 weer een succesnummer. De Koog werd verslagen met 6-0. Callantsoog kreeg weer een harde klap te verwerken. Hugo Boys won met 12-1(!).

Tot slot is er groep 35, waar Succes won en hoe: 4-0 van Zwaagdijk.

Wat is Afrit71 Schagen Vandaag Den Helder Vandaag Hollands Kroon Vandaag