Altijd op de hoogte van het nieuws uit de regio

Weer een boys only hockeyclinic bij Magnus

0

Regio Schagen - Schager Mixed Hockeyclub Magnus organiseert op zondag 17 september van 11.00 uur tot 12.30 uur voor de tweede keer een boys only hockeyclinic.

Jongens F, E, D en mannen (vaders/ opa’s) kunnen meedoen aan deze uitdagende clinic. De clinic is voor leden en voor niet-leden. De trainers van Magnus staan deze ochtend klaar om jou te laten zien hoe stoer deze sport is.

Samen sporten met je vader, opa of vriend, Hockeyclub Magnus maakt dit mogelijk op zondagochtend 17 september 2017. Tussen 10.30 uur en 11.00 uur is er een inloop met een kopje koffie/ thee/ limonade en zijn de trainers aanwezig om jou meer te vertellen over deze stoere sport.

Om 11.00 uur start de training tot 12.00 uur, daarna worden er nog korte partijtjes gespeeld. De clinic eindigt om 12.30 uur.

Hockeyclub Magnus organiseert deze ochtend om meer jongens te enthousiasmeren voor de hockeysport. Na de clinic is het mogelijk om vier keer gratis deel te nemen aan de trainingen. Ga voor meer informatie over de vereniging of trainingen naar www.hockeyclubmagnus.nl of stuur een mail naar: secretaris@hockeyclubmagnus.nl.

Nieuwsgierig en enthousiast? Opgeven is niet nodig. Noteer deze dag en tijd in je agenda en doe mee. Materiaal is aanwezig en kan gratis gebruikt worden. ,,Wij zien jullie graag op 17 september om 10.30 uur bij Hockeyclub Magnus, Wilgenlaan 1D in Schagen'', roept de organisatie dan ook enthousiast op.

Wat is Afrit71 Schagen Vandaag Den Helder Vandaag Hollands Kroon Vandaag