Altijd op de hoogte van het nieuws uit de regio

ZAP scoort elftal doelpunten tegen Callantsoog

0

Regio - Het verschil tussen Callantsoog (vijfde klasse) en ZAP (derde klasse) bleek in de realiteit voor een wedstrijd in het bekertoernooi maar liefst elf(!) doelpunten: 0-11.

Het was, met name voor ZAP, net een donderdagavondtraining, waar dan toevallig ook spelers van Callantsoog tussen liepen. Toch is het spelen van zo'n wedstrijd altijd leerzaam.

ZAP degradeerde vorig seizoen uit de tweede klasse en gaat één niveau lager op zoek naar eerherstel. In het bekertoernooi kan de vorm worden getest en qua scherpte, in ieder geval als het gaat om doelpunten, zit het wel goed.

De doelpunten werden gescoord door Joost Boerman (2), Marvin la Cruz (2), Malvin Robert (2), Nick Broersen (2), Robin SChouwvlieger (2), Kai Beelen en Jeroen Pater.

Callantsoog daarentegen kwam niet in de buurt van het Breezandse-doel, maar heeft ook een heel ander seizoen in het vooruitzicht: Zo hoog mogelijk meedraaien in de kelder van het amateurvoetbal, de vijfde klasse. Toch zal er, voordat de competitie begint, eerst nog voor beide teams twee bekerwedstrijden moeten worden afgewerkt en voor ZAP is de kans zeker aanwezig dat het dan hier niet bij blijft.

Wat is Afrit71 Schagen Vandaag Den Helder Vandaag Hollands Kroon Vandaag