Geslaagde FENDTastic Demo Tour Noord Holland

Datum: woensdag 10 oktober 2018

Onder prachtige weersomstandigheden heeft J. van der Sluis BV in samenwerking met Obdam BV en de Mechan Groep BV donderdag 13 september de FENDTastic Tour 2018 mogen demonstreren aan zijn klanten en wellicht potentiële klanten.

Op het 18 hectare grote demo-terrein van de Familie Smit aan de Molenweg te Slootdorp stond een mooie dikke derde snede gras. Alle Fendt tractoren en machines konden op die manier hun kunnen tonen, van maaien naar schudden en van harken tot oogsten. Dit oogsten gebeurde met twee types ronde balenpersen, opraapwagens en een hakselaar. Bovenop “de kuil” verdeelde de Fendt 1050 het gras en reed de kuil aan. Op het demo terrein stond tevens een oldtimer Fendt 626 uit 1984 (260 pk mét elektronische hefinrichting etc.!), een Fendt Rogator zelfrijdende veldspuit en een Fendt MT rupstrekker.

Na alle demonstraties op het land en op de kuil bleef het op deze prachtige nazomeravond nog lang gezellig bij de Familie Smit. Onder het genot van een biertje en een hamburger rondom de vuurkorf werd er nog uitvoerig nagepraat over de mooie Full line tractoren en machines van Fendt. Het was een FENDTastiche dag met schitterend weer, een top lokatie met een mooie snede gras en een goede belangstelling!

Nog meer Agribusiness nieuws

BloemrijkSchagen

De 4e editie van de “tulpenpluktuin” BloemrijkSchagen komt eraan! In het weekend van 26 en 27 j


Agribusiness 11-01-2019

Kennis, Visie en Voorlichting

Het najaar is voor ons bij uitstek de periode om alle veranderingen in de wet- en regelgeving te vergaren en daarvan een juiste vertalin


Agribusiness 11-12-2018

Kort Agrarisch – Jonas van der Doe

Wie bent u? Jonas van der Doe, 22 jaar en kom uit Slootdorp Waarom heeft Luc Berbee u ge


Agribusiness 11-12-2018

Agrofocus staat naast de agrarische ondernemer

Na jaren als collega’s te hebben samengewerkt bij een landbouwadviesbureau, besloten Sjaak Dol en Johan Nijssen om in 2003 sam


Agribusiness 11-12-2018