Snel, overzichtelijk en eenvoudig in contact komen met de juiste mensen

Datum: dinsdag 01 oktober 2019

De zaken gaan goed, er is veel werk, de economie bloeit. Dat vraagt om meer personeel. Ondernemers die wel wat extra handen kunnen gebruiken, lopen er steeds vaker tegen aan: waar vind ik in deze drukke tijden personeel? Baantjesmarkt.nl springt hier op in en biedt een platform waar werkgevers en werkzoekers met elkaar in contact worden gebracht. Op de overzichtelijke website ziet een werkgever precies wie wanneer beschikbaar is. Selecteren kan op basis van regio, ervaring en beschikbaarheid. Kortom: vind in een oogopslag het aanbod aan werkzoekenden uit je eigen regio.

“Vraag en aanbod sluiten vaak beter op elkaar aan dan het lijkt”, geeft Frank Hoogeboom – oprichter van Baantjesmarkt.nl – aan. “Ik ben zelf ondernemer, ik heb een tuinbouwbedrijf in Warmenhuizen en ik kan in bepaalde periodes wel wat extra handen gebruiken. Uit eigen ervaring weet ik dat het in die drukke periodes lastig is om personeel te vinden. Maar, waar voor mij het seizoen begint, is het voor een andere ondernemer juist een rustige periode. Door het zo te bekijken, kunnen bedrijven uit een regio samen regelmatiger werk bieden aan parttime- en seizoensmedewerkers en is het voor bedrijven eenvoudiger om personeel te vinden. Vanuit dit oogpunt heb ik Baantjesmarkt.nl opgezet.”

Platform

Baantjesmarkt.nl is sinds begin dit jaar live. Het is geen uitzendbureau maar een platform. “We richten ons hoofdzakelijk op het MKB, op bedrijven die op zoek zijn naar parttime- en seizoenspersoneel in de horeca, de agrarische sector, toerisme en de detailhandel”, aldus Hoogeboom.

Snel en overzichtelijk

Zoveel mensen, zoveel wensen. Baantjesmarkt.nl brengt vraag en aanbod bij elkaar en brengt werkgevers en werknemers met elkaar in contact. Werknemers geven op de website zelf aan wanneer zij beschikbaar zijn. Zo ontstaat er een overzicht van werkzoekenden waarbij werkgevers in een oogopslag zien wanneer iemand beschikbaar is. “Scholieren en studenten willen wel werken, maar wanneer het hen uitkomt. Dus niet tijdens schooltijden, maar in de weekenden en tijdens de schoolvakanties zijn ze vaak wel beschikbaar. Anderen werken graag juist als de kinderen op school zitten en weer anderen zijn alleen ‘s avonds beschikbaar. Het is soms even puzzelen maar met ons platform en de eenvoudige zoekmethode’s zijn de juiste mensen zo gevonden. Snel, overzichtelijk en eenvoudig! Geef je voorkeuren door en bekijk het ruime aanbod aan personeel in jouw regio en vraag de werkzoekenden via de chatfunctie op de website direct om meer informatie.”

Hoe werkt het?

Werkzoekenden kunnen zich gratis inschrijven door een profiel aan te maken. In het rooster geven zij aan wanneer zij in de komende periode beschikbaar zijn om te werken. Vervolgens kunnen zij hier zelf op zoek gaan naar een geschikte vacature en een potentiële werkgever benaderen óf zij wachten af tot een zelf werkgever contact opneemt. Doormiddel van de handige chatfunctie op de website kunnen voorwaarden, voorkeuren en wensen direct besproken worden. Werkgevers kunnen zich inschrijven voor een abonnement waarbij zij toegang krijgen tot de profielen (voornaam, leeftijd, geslacht, ervaring, opleiding en beschikbaarheid) van de werkzoekenden. Doormiddel van een filtertoepassing kunnen zij op zoek gaan naar een geschikte werknemer en kunnen zij middels de chatfunctie in contact komen met de werkzoekende. Tevens kunnen werkgevers tegen betaling een vacature plaatsen. Na registratie krijgt een werkgever gratis de mogelijkheid om een vacature te plaatsen voor een duur van vier weken!

Kijk voor meer informatie op https://www.baantjesmarkt.nl of mail naar info@baantjesmarkt.nl.

Nog meer Agribusiness nieuws

Groei: Greenport NHN gaat ervoor

Greenport Noord-Holland Noord (NHN) krijgt in de voor ons liggende decennia nog meer betekenis als voedselschuur, kraamkamer en energiebron, nation


Agribusiness 18-10-2019

Spuitgieten vraagt om uiterste nauwkeurigheid

Van kleine stukjes kunststof weer een halffabricaat of eindproduct maken. Daar houdt Kennemer Plastic Industrie B.V. (KPI) in Wieringerwerf zi


Agribusiness 01-10-2019

Boer Ka


Agribusiness 01-10-2019

Slootdorpse stratenmaker timmert aan de weg

Chris komt oorspronkelijk uit Wieringerwaard en heeft tevens enkele jaren in Hippolytushoef gewoond. Sinds 2017 woont hij samen met zijn vriendin en h


Agribusiness 01-10-2019