Welkom op de 69e mechanisatietentoonstelling

Datum: zondag 02 december 2018

Ruim 95 standhouders zullen u als bezoeker hun producten, activiteiten, diensten en noviteiten laten zien. Zeker in een tijd waarin elke investering rendabel moet zijn is het belangrijk een goede inschatting te maken welke mogelijkheden voor uw business belangrijk zijn. In de Haarlemmermeer Expo hal, met een oppervlakte  van  10.000 m2,  tonen wij u alle nieuwe ontwikkelingen betreffende de bloemen-, bollen- en vaste plantensector. Ook voor de Akkerbouw is deze beurs interessant.  Daarnaast zijn ook alle sector gerelateerde dienstverleningen  en toeleveringen van de partij.

Kortom, u heeft genoeg keuze om standhouders te bezoeken die bestaande of nieuwe producten, precies gericht op uw situatie, aan u willen tonen. Deze standhouders zijn desgewenst  graag bereid  u een passende offerte of investeringsplan aan te bieden.

Deze beurs is ook een beurs waar u uw collega’s (vakgenoten) kunt ontmoeten, of gezamenlijk  de producten kunt bewonderen. Gezelligheid staat in een hoog vaandel.

Dit jaar zijn er ook weer andere activiteiten, een aantal gerenommeerde Tulpenkwekers showen hun producten. Door middel van vooraanmelding is het mogelijk om een “punt” te halen voor uw spuitlicentie.

Ook dit jaar kunt u met de diverse merken trekkers zelf proefrijden onder begeleiding van de betreffende dealer.              

Kijkt u ook eens onze website www.smtb.nl waar u naast allerlei beursinfo ook rechtstreeks naar de websites van de standhouders kunt doorlinken.

Wij wensen u een heel plezierige en informatieve beurs.

Nog meer Agribusiness nieuws

BloemrijkSchagen

De 4e editie van de “tulpenpluktuin” BloemrijkSchagen komt eraan! In het weekend van 26 en 27 j


Agribusiness 11-01-2019

Kennis, Visie en Voorlichting

Het najaar is voor ons bij uitstek de periode om alle veranderingen in de wet- en regelgeving te vergaren en daarvan een juiste vertalin


Agribusiness 11-12-2018

Kort Agrarisch – Jonas van der Doe

Wie bent u? Jonas van der Doe, 22 jaar en kom uit Slootdorp Waarom heeft Luc Berbee u ge


Agribusiness 11-12-2018

Agrofocus staat naast de agrarische ondernemer

Na jaren als collega’s te hebben samengewerkt bij een landbouwadviesbureau, besloten Sjaak Dol en Johan Nijssen om in 2003 sam


Agribusiness 11-12-2018