Welkom op de 69e mechanisatietentoonstelling

Datum: zondag 02 december 2018

Ruim 95 standhouders zullen u als bezoeker hun producten, activiteiten, diensten en noviteiten laten zien. Zeker in een tijd waarin elke investering rendabel moet zijn is het belangrijk een goede inschatting te maken welke mogelijkheden voor uw business belangrijk zijn. In de Haarlemmermeer Expo hal, met een oppervlakte  van  10.000 m2,  tonen wij u alle nieuwe ontwikkelingen betreffende de bloemen-, bollen- en vaste plantensector. Ook voor de Akkerbouw is deze beurs interessant.  Daarnaast zijn ook alle sector gerelateerde dienstverleningen  en toeleveringen van de partij.

Kortom, u heeft genoeg keuze om standhouders te bezoeken die bestaande of nieuwe producten, precies gericht op uw situatie, aan u willen tonen. Deze standhouders zijn desgewenst  graag bereid  u een passende offerte of investeringsplan aan te bieden.

Deze beurs is ook een beurs waar u uw collega’s (vakgenoten) kunt ontmoeten, of gezamenlijk  de producten kunt bewonderen. Gezelligheid staat in een hoog vaandel.

Dit jaar zijn er ook weer andere activiteiten, een aantal gerenommeerde Tulpenkwekers showen hun producten. Door middel van vooraanmelding is het mogelijk om een “punt” te halen voor uw spuitlicentie.

Ook dit jaar kunt u met de diverse merken trekkers zelf proefrijden onder begeleiding van de betreffende dealer.              

Kijkt u ook eens onze website www.smtb.nl waar u naast allerlei beursinfo ook rechtstreeks naar de websites van de standhouders kunt doorlinken.

Wij wensen u een heel plezierige en informatieve beurs.

Nog meer Agribusiness nieuws

Groei: Greenport NHN gaat ervoor

Greenport Noord-Holland Noord (NHN) krijgt in de voor ons liggende decennia nog meer betekenis als voedselschuur, kraamkamer en energiebron, nation


Agribusiness 18-10-2019

Spuitgieten vraagt om uiterste nauwkeurigheid

Van kleine stukjes kunststof weer een halffabricaat of eindproduct maken. Daar houdt Kennemer Plastic Industrie B.V. (KPI) in Wieringerwerf zi


Agribusiness 01-10-2019

Boer Ka


Agribusiness 01-10-2019

Snel, overzichtelijk en eenvoudig in contact komen met de juiste mensen

De zaken gaan goed, er is veel werk, de economie bloeit. Dat vraagt om meer personeel. Ondernemers die wel wat extra handen kunnen gebruiken, lopen er


Agribusiness 01-10-2019