Persbericht Woonweekend Ravelijncenter.

Datum: dinsdag 01 oktober 2019

Oktober woonmaand! Oktober is de eerste maand na de zomer, een maand waar we (vrijwel) allemaal weer even moeten schakelen. Want of het nu een warme zomer is geweest of niet, het zomerse buitenleven maakt onherroepelijk plaats voor de herfstachtige maanden binnen.

Meer tijd om binnen te blijven en dus ook tijd om wat in je woning aan te passen: nieuwe accessoires, kaarsen, een heerlijk vloerkleed, wat nieuwe kussens en een warme plaid op de bank, dat is allemaal zo gedaan. Maar je kunt het ook groter aanpakken: een andere kleur op de muren, nieuwe meubels of een volledig nieuwe indeling. Tijdens oktober woonmaand is er overal genoeg inspiratie te vinden en niets is te gek!

Op zondag 6 oktober (12:00-17:00 uur) zijn uiteraard alle woonwinkels geopend om u de nieuwste woontrends te presenteren en staan u graag bij met goed en deskundig advies. Ook worden diverse extra activiteiten georganiseerd en zijn er mooie aanbiedingen en acties. Er is live muziek, bij dierspecialist kunnen kinderen zelf hondenkoekjes bakken en mee nemen, bij Grando in de showroom worden diverse hapjes bereid en uitgedeeld.

Woonwinkel De Schakel heeft organiseert diverse bloemschik workshops waar een ieder gratis aan mee kan doen (opgeven wel verplicht). Er zijn er vele lekkere hapjes gemaakt door Aenders. Er worden twee nieuwe woonmerken gepresenteerd: Moome: eigentijdse, moderne betaalbare meubelen en HennesHuset: een echt Zweeds boxspringmerk met
ongekend ligcomfort. Uiteraard is er nog veel meer nieuws en zijn er vele woonmaandacties. Ook krijgt iedere klant bij aankoop vanaf een bepaald bedrag een mooi cadeau.

Prijzenfestival
Met de puzzel uit de Ravelijnkrant zijn vele en prachtige prijzen te winnen. Iedere dag wordt op de Facebookpagina een prijs bekend gemaakt, dus hou deze in de gaten:

https://www.facebook.com/ravelijncenter/

Nog meer Algemeen nieuws

Vanuit je zolderkamer in Den Helder een webshop bouwen? Dit kan gemakkelijk met deze tips.

Daar zit je op je zolderkamer in Den Helder te bedenken wat je kan doen om online geld te verdienen. Je hebt weinig of misschien wel hel


Algemeen 01-04-2020

Voorbereidingen Paasvee tentoonstellingen in volle gang

De “Vereniging tot het houden van Jaarlijksche Paaschtentoonstellingen van Vee te Schagen” is alweer gestart met de voorbereidingen van het organ


Algemeen 21-02-2020

Kerstpuzzel 2019

Kerstpuzzel Ook in deze uitgave uiteraard plek voor de agrarische Kerstpuzzel. De puzzel kun je met een beetje boerenverstand gemakkelijk oplossen.


Algemeen 04-12-2019

Kerstival in de Nieuwe kerk van Den Helder

Een festival met Kerst!  De muziek zal verzorgd worden door diverse artiesten, waaronder The Flat


Algemeen 29-11-2019