Alectric B.V. Elektrotechniek

OVER ALECTRIC B.V. ELEKTROTECHNIEK:
Alectric B.V. is opgericht in 2001 door Dhr. R.E. Selderbeek, directeur-eigenaar.
Van een bedrijf met twee medewerkers zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met vijftien medewerkers. Wij hebben klanten in het hele gebied tussen Rotterdam en Leeuwarden.
De elektrotechnische installaties die wij uitvoeren, zijn niet alleen de algemene installaties, maar ook telefonie- en datasystemen, complete lichtplanning, inbraak- en brandbeveiliging, alarminstallaties en alles op het gebied van communicatietechniek. Wij doen eigenlijk alle installaties waar een snoer aan vastzit.
Ook verrichten wij de technische keuringen volgens de NEN 1010 en bedrijfsmiddelen keuringen – volgens de NEN 3140 .
Onze klanten zijn afkomstig uit de utiliteit en woningbouw, maar ook de Koninklijke Marine en andere overheidsinstellingen horen tot onze klantenkring.
Wij brengen de complete installatie aan, van een verlichtingsplan tot alle meet- en regeltechniek – werkzaamheden voor onder andere bedrijfsverzamelgebouwen, kantoren, magazijnen en loodsen.
Daarnaast werkt Alectric B.V. veel met horeca, hotelketens en winkels.
Er is binnen ons bedrijf veel expertise aanwezig in het monumentale pand. Zowel nieuw als in renovatie situatie. Wij werken vaak nauw samen met gerenormeerde interieur architecten.
Alectric B.V is een dynamisch en afwisselend bedrijf. Wij zijn flexibel en de afwisseling maakt ons werk leuk.
Hoewel veel van het werk standaard is, zijn wij altijd op zoek naar leuke en bijzondere opdrachten waarbij wij voor de juiste spanning zorgen!

CONTACT:
Alectric B.V. Elektotechniek
Burg. Ritmeesterweg 23C
1784 NV Den Helder
tel. 0223-661050
info@alectric.nl
www.alectric.nl