Beau & Beau

Welkom bij Beau & Beau!

Van harte welkom op onze website. Wij hebben met veel plezier alle informatie op deze site gezet en getracht dit zo overzichtelijk, duidelijk en volledig mogelijk te doen. Regelmatig wordt de site bijgewerkt met nieuwe informatie, foto’s en alles wat we aan u willen vertellen zodat u ons ook vaker kunt bezoeken! Heeft u opmerkingen, vragen of tips dan horen wij dit graag van u. Uiteraard mag u ons ook altijd bellen of even langskomen op de zaak waar wij u graag van harte welkom heten!
De Beau & Beau filosofie
De huid is het grootste orgaan van het lichaam. Het heeft verschillende functies zoals uitscheiding, ademhaling, warmteregulatie, immunologische functies, bescherming tegen b.v. bacteriƫn en schimmels, U.V.straling, produktie van vit. D, vetreserve en niet te vergeten de psychosociale functie. De huid is de spiegel van de ziel en van de binnenkant van het lichaam. Zit dat niet goed, dan zal ook de huid niet optimaal zijn. Daarom is bij de behandelingen een holistische benadering belangrijk. Dit houdt in dat we ook kijken naar de levenswijze van onze gasten, de gezondheid van het lichaam en de mate van ontspanning of juist spanning op geestelijk niveau. Kortom, we kijken hoe iemand letterlijk en figuurlijk in zijn of haar vel zit. Want lekker in je vel (huid) zitten werkt van 2 kanten. Vanuit je binnenkant, is die niet goed dan gaat de buitenkant ook niet goed. En vanuit je buitenkant, wordt de buitenkant beter (door een goede verzorging), voel je je ook beter aan de binnenkant.
Vandaar Beau & Beau………”Mooi van binnen is mooi van buiten

CONTACT
Beau en BeauVeluweweg 101738 BC Waarland0226 422906E info@beau-beau.net I www.beau-beau.net Openingstijdendinsdag en woensdag van 9.00 tot 21.00 uurdonderdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uurzaterdag van 9.00 tot 14.00 uur