Brekers

A la Carte
Ongedwongen, romantisch diner voor twee, familiair, van toerist tot zakenman, diversiteit aan vis/vlees/vegetarisch, voor de kleine en grote eter, van klein tot groot gezelschap, van eenvoudig tot exclusief!
In de stijlvol ingerichte serre kunt u bij ons terecht voor een klein hapje of een uitgebreid diner. Kinderen zijn natuurlijk van harte welkom in het restaurant om lekker te ravotten in de binnenjungle, buitenspeeltuin of om gewoon lekker een gerechtje te eten! Van maandag tot en met donderdag kunt u bij ons de cadeaukaarten en vouchers inleveren.Nieuw! KREEFTENFESTIVAL… Elke laatste zondag van de maand in De Eetkamer van Brekers.Ouderwets lekkere gerechten uit de tijd van ons eerste restaurant “ De Eetkamer” te Schagen.
Bruiloften
Liefde is…samen bij Brekers aan het huwelijksavontuur beginnen.
Trouwen is een speciale, romantische en vooral mooie gebeurtenis in een leven, waar alles perfect moet zijn.Samen met je geliefde kijk je uit naar de dag waarop jullie het bruidspaar zijn. Je hebt zin in de bruiloft en fantaseert over de grote dag. Jullie zijn in de wolken! Maar waar te beginnen met zoveel keuzes? Eén keuze is gelukkig al duidelijk: de liefde van jouw leven! Nu de overige keuzes nog..Door onze jarenlange ervaring in het begeleiden van de meest uiteenlopende feesten en partijen, zijn jullie bij ons aan het juiste adres voor zowel een intiem samenzijn met familie en naaste vrienden als een spetterende dag vol feest!Onze locatie beschikt over een uniek karakter, waarbij wij de culinaire invulling, de aankleding en het entertainment geheel afstemmen op jullie wensen. Tevens is Brekers Huis der Gemeente. Jullie kunnen dus genieten van een geheel verzorgde dag op één locatie. Graag nodigen wij jullie uit voor een vrijblijvend gesprek in Brekers. Wij adviseren jullie graag over een origineel dagprogramma, de culinaire invulling en wat de mogelijkheden zijn voor de trouwceremonie, receptie, borrel, diner en/of feestavond. Naar aanleiding van dit eerste gesprek werken wij een uitgebreid voorstel voor jullie uit waarin alle wensen zijn verwerkt.Wij kijken er naar uit jullie huwelijk te mogen organiseren!
Vergaderingen
Business Breek
Ook voor uw zakelijke afspraken bent u bij Brekers aan het juiste adres. Van vergaderingen, teambuilding tot congres. In overleg met u maken wij een passend voorstel om uw zakelijke bijeenkomst te laten slagen.Pluspunten Business Breek:Ruim voldoende parkeergelegenheid op het terreinHotelfaciliteiten binnen 3 kilometer5 minuten lopen vanaf het strandFaciliteit van 2 tot 750 personenDiverse vergaderarrangementen op maatDiverse vergaderopstellingen mogelijkGebruik van flipover, beamer en projectiescherm mogelijk

Brekers, Groots in GastvrijheidHelmweg 91759 NE Groote Keeten/CallantsoogT. 0224-581421F. 0224-581976E. welkom@brekers.euW. www.brekers.euOnze openingstijden vanaf 1 april 2014 tot 1 november 2014:Maandag: 12.00 uur tot 22.00 uur Dinsdag: 12.00 uur tot 22.00 uur Woensdag: 12.00 uur tot 22.00 uur Donderdag:12.00 uur tot 22.00 uur Vrijdag: 12.00 uur tot 24.00 uur Zaterdag 12.00 uur tot 24.00 uurZondag: 12.00 uur tot 24.00 uur
Brekers is gevestigd in Groote Keeten (Callantsoog)Uw reistijd vanaf Alkmaar is slechts 30 minuten.