DRM ICT Solutions

OVER DRM ICT SOLUTIONS:
DRM is een landelijk opererend ICT bedrijf gevestigd in de kop van Noord-Holland. Wij bieden onze klanten al meer dan 15 jaar computertechniek in de breedste zin van het woord.
Ons hoofdkantoor in Den Helder staat pal naast de belangrijkste offshore haven van Nederland. Naast het midden- en kleinbedrijf rekenen we de offshore industrie en de overheid als onze belangrijkste klanten.
In het voorjaar van 1998 ontstond vanuit Duurstede Management Consultants het technologisch gedreven Dutch Resource Management, nu bekend onder de naam DRM ICT Solutions. Een gewenste compilatie van jarenlang opgebouwde ICT-kennis en -ervaring op het gebied van architectuur, infrastructuur en applicatieve dienstverlening dat geleid heeft tot de waardering als Partner van Microsoft en Preferred Partner van HP. Ervaring waarbij kennis van markten en businessprocessen centraal staat en de werkomgeving van de medewerker het uitgangspunt is. DRM is een onderneming met wortels in zowel de Nederlandse als de Antilliaanse bodem. Zij is vastbesloten om haar dienstverlening blijvend te overtreffen en haar opdrachtgevers te blijven voorzien van inventieve en innovatieve ICT-oplossingen, met de nadruk op toekomstvast en kostenefficiƫnt.
De kern van onze dienstverlening is nog immer het overal en altijd op veilige wijze ter beschikking stellen van functionaliteiten en informatie die benodigd is voor bedrijfsprocessen en/of besluitvorming. Of het nu gaat om medewerkers die altijd en overal, uit uiteenlopende systemen, gewenste informatie willen kunnen verkrijgen of om organisaties die deze gegevens altijd en overal ter beschikking willen stellen, DRM maakt dit mogelijk!
Vaak staat zij aan de wieg van de implementatie van nieuwe innovatieve ontwikkelingen die zij vervolgens implementeert bij haar opdrachtgevers. Oplossingen die geregeld hand in hand gaan met het gebruik van de nieuwste hardware en software waarin door DRM wordt voorzien. Ook wordt DRM vaak gebruikt voor de benodigde kennisoverdracht aan medewerkers door haar speciale trainingstak. Of het nu gaat op het opleiden van systeem- en/of netwerkbeheerders, projectleiders of gebruikers, allen kunnen terecht bij de diverse docenten die invulling geven aan de opleidingstak van DRM.
Wilt u weten hoe wij ICT dienstverlening omzetten in toegevoegde waarde voor uw bedrijf? Kijk onder Solutions voor het antwoord.

CONTACT:
DRM ict solutions
Het nieuwe Diep 23-25
1781 AC Den Helder
Tel +31 223 611011
office@drm.nl
www.drm.nl