Fietswereld Jurgen Kooij

OVER FIETSWERELD JURGEN KOOIJ:
De fiets
De fiets van tegenwoordig is niet meer de fiets zoals men die vroeger kende. De benaming stalen ros, doet de fiets van tegenwoordig niet meer genoeg eer aan. Steeds vaker past de fabrikant mooiere en betere techniek toe en zijn er heuse ontwerpteams bezig met het design. Er is weinig staal meer te bekennen in de fiets. Materialen die nu veel gebruikt worden zijn aluminium en carbon. Echt opkomend zijn de elektrisch ondersteunende fietsen. Deze fietsen maken het, voor de oudere generatie en de mensen die gezondheidsklachten hebben, mogelijk langer te genieten het fenomeen fietsen. Maar de elektrische fiets kan door het eigentijdse design en uitstekend rijcomfort voor veel meer mensen het fietsplezier vergroten. Denk eens aan het gemak voor woon-werkverkeer.
Waarom kiezen voor repareren en kopen bij ons?
Tegenwoordig bieden veel verschillende aanbieders fietsen te koop aan. Denk hierbij aan internetaanbieders, de bouwmarkt of uw warenhuis. Deze fietsen zijn meestal wel iets goedkoper, maar ze zijn lang niet altijd van een betrouwbare kwaliteit. Zelfs als het om fietsen gaat van kwalitatief goede merken, schort er zeer geregeld wat aan de manier waarop ze afgeleverd worden. Een onzorgvuldige montage doet de levensduur van de onderdelen van de fiets en daarmee ook de fiets zelf geen goed. In onze werkplaats komen wij dit regelmatig tegen. Het voordeel dat u had is snel verdwenen, wanneer er al gauw gebreken ontstaan die door de erkende fietsenmaker hersteld moeten worden. Tevens is het rijcomfort een stuk minder bij een niet precieze afstelling en onjuiste montage.
Conclusie: uw fiets heeft vakkundige zorg nodig en daarvoor bent u bij ons op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw fiets op en top de deur uitgaat. Zowel bij de aanschaf van een nieuwe en gebruikte fiets als na onderhoud en reparatie.
Wij kunnen u dit garanderen door het aanwezig zijn van een werkplaats met het juiste gereedschap en goed opgeleide monteurs.
Bent u niet in de mogelijkheid om uw fiets zelf te brengen, dan halen wij deze graag bij u op en brengen wij hem ook weer retour.
U bent bij ons altijd van harte welkom voor een vrijblijvend advies of een proefrit. Bent u serieus geïnteresseerd in de aanschaf van een fiets, maar komen onze openingstijden u niet uit, informeer dan eens naar de mogelijkheid voor een afspraak op een ander moment.
De website
Op onze website vindt u een overzicht van een deel van onze fietsencollectie, zowel nieuw als gebruikt. Tevens kunt u er informatie vinden over onderdelen, accessoires, fiets- en regenkleding. En mocht u op zoek zijn naar een origineel cadeau, geef dan eens een Fietswereld Jurgen Kooij cadeaubon.
De Webshop
Ook via onze site kan er online gekocht worden hiervoor is de fietsvakshop deze staat boordevol onderdelen, accessoires, fietsen en aanbiedingen.

CONTACT:
Stationsweg 6a
1761 EB Anna Paulowna
tel. 0223 533320
info@kooij-tweewielers.nl
www.fietswereldjurgenkooij.nl
www.fietsshopholland.nl