Fit4Lady

OVER FIT4LADY:
Lekker in je vel in 30 minuten!
Fit4lady biedt een complete conditie- en krachttraining in slechts 30 minuten. Speciaal voor vrouwen van alle leeftijden. Onder professionele en persoonlijke begeleiding. Geen ingewikkelde apparaten maar een leuk en makkelijk trainingsprogramma op het moment dat het jou uitkomt. En met bewezen resultaat bij twee keer per week 30 minuten trainen! Met Fit4lady is een gezond en soepel lichaam ook binnen jouw handbereik.
Een maat slanker in 2 maanden?
Fit4lady:
een complete conditie- en krachttraining in 30 minuten

Je wisselt conditietraining af met krachttraining op veilige apparatuur van de hoogste kwaliteit. Uiteraard is er ook aandacht voor de warming up en cooling down. Met lekkere muziek erbij is trainen op onze clubs makkelijk en leuk. Onze trainsters geven je persoonlijke en professionele begeleiding. Zo blijf je gemotiveerd. En werk je aan een betere conditie, meer weerstand, meer energie en een slanker en strakker lichaam.
De training
Krachttraining is essentieel voor een gezond lichaam. Krachttraining zorgt ervoor dat je spieren meer calorieën en vet verbranden. Wil je afvallen? Dan zul je merken dat krachttraining daarbij helpt. Het maakt je slanker en strakker. En is ook goed voor het opbouwen van krachtige botten. Conditietraining (cardiotraining) zorgt voor een beter uithoudingsvermogen en een betere longcapaciteit. Het zorgt voor meer energie. Je gaat je lekkerder voelen. Fit4lady werkt met een trainingsprogramma dat je spieren beschermt, zorgt voor het verbranden van lichaamsvet en het versnellen van de stofwisseling. Onderzoek heeft uitgewezen dat je met twee keer per week 30 minuten trainen gegarandeerd resultaat zult boeken.
De apparatuur
Je traint met veilige apparatuur van de hoogste kwaliteit: de Easyline van Technogym. Deze apparatuur is speciaal ontwikkeld voor het vrouwelijk lichaam. Fit4lady is makkelijk. Je hoeft de apparatuur niet in te stellen; deze past zich aan aan jouw tempo en kracht. Per apparaat train je twee spiergroepen tegelijk. Na 45 seconden, wissel je de krachttraining af met een conditietraining op steps. In 30 minuten train je zo alle belangrijke spiergroepen en verbeter je je conditie. Daarbij kun je zelfs 500 calorieën verbranden.
Persoonlijk advies en begeleiding
Wil je je fitter voelen? Of afvallen? Wil je stevige spieren? Of juist een slank postuur? Bij Fit4lady begin je met een advies op maat. We bespreken met je wat je wilt bereiken en meten je Body Mass Index (BMI), je vetpercentage en fitheid. Uiteraard krijg je uitleg over de training en apparatuur. En dan kun je meteen beginnen met je eerste 30 minuten training! Wij adviseren twee keer per week 30 minuten te trainen voor het beste resultaat. Je kunt komen wanneer jij dat wilt, een afspraak maken is niet nodig. En onze trainsters staan klaar om je te coachen en te motiveren. Zo is een gezond en soepel lichaam ook binnen jouw handbereik
Vrouwen fitness iets voor jou?
• Wil je nu eindelijk de stap zetten om te gaan sporten?
• Heb je sportscholen en fitnesscentra geprobeerd maar nog niet de juiste voor jou gevonden? • Wil je trainen in een gezellige en sfeervolle omgeving? • Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding en motivatie tijdens je training? • Vind je ook dat sporten leuk en makkelijk moet zijn? • Heb je twee keer per week 30 minuten over voor een slanker, strakker en energieker lichaam?
Is je antwoord ja? Dan is Fit4lady iets voor jou! Je bent van harte welkom! Ben je enthousiast? Zet dan nu de stap en meld je aan. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen voor meer informatie. Of kom langs bij Fit4lady bij jou in de buurt om de sfeer te proeven!. Een eerste kennismaking is uiteraard geheel vrijblijvend. Je bent van harte welkom!

CONTACT:
Fit4lady Schagen Zijperweg 4b
1742 NE SCHAGEN Nathalie Raadgers: 06-22 99 07 50
Schagen@fit4lady.nl
www.fit4lady.nl