Fluwels Tulpenland

OVER FLUWELS TULPENLAND:
Het verhaal van de tulp…..verteld langs een bospad gelegen naast een Oudhollandse stolpboerderij. Informatief voor ouderen, spelen en puzzelen voor kinderen.
Teruggekomen bij de boerderij kunt u genieten van een kopje koffie met wat lekkers uit de streek in de sfeervolle koegang of op het terras. Ook kunt u gezellig neuzen tussen de bollen en de souvenirs in het ouderwetse vierkant van de boerderij.
De koffiestal
Naast een goed bakkie koffie of glaasje frisdrank bieden wij ook een kleine menu kaart aan met heerlijke producten uit de streek. Zo is er smakelijke geitenkaas van de Utopia Hoeve uit Schagerbrug en van het Schoorlse Kaashuis. Heerlijk flesje “Skuumkoppe” van de Texelse Bierbrouwerij. Aardbeien jam en compote van de Fa. Broersen uit Warmenhuizen, Vers brood en gebak van de warme bakker Bakker uit Schoorl en natuurlijk een lekker ijsje van het Belgische IJsboerke.(klik hier voor onze menu kaart)
De koffiestal vanFluwels Tulpenland is vrij toegankelijk, u kunt er gezellig even opsteken zonder dat u entree voor het park hoeft te betalen.
De bloembollen en souvenirs winkel
In onze winkel is uiteraard een ruime sortering bloembollen van ons postorder bedrijf www.fluwel.nl te vinden. Naast de ruime sortering tulpen en narcissen zijn er ook vollop bloembolletjes te koop waar het hart van menig tuinier sneller van gaat kloppen. Sneeuwklokjes, keizerskronen, boshyacinthen, hondstand, anemonen, blauwe druifjes, kievitsbloemen, boeren crocus winter aconiet enzovoort, u vindt het allemaal in onze winkel.
Daarnaast is er een groot scala aan tulpen gerelateerde cadeau artikelen te vinden, lekker neuzen tussen de leuke hebbedingetjes. Net als De koffiestal is ook de winkel vrij van entree.
Wie is Zwiebol?
De kinderen in Fluwels Tulpenland maken kennis met Zwiebol, ons eigenwijze tulpje. Hij neemt ze mee door het park en laat ze een spannende puzzel oplossen. Zo leren ook de kinderen spelenderwijs het verhaal van de tulp. (wilt u kleurplaten van Zwiebol downloaden om uit te printen klik dan hier)
Zwiebol is ook voor u de gastheer in het park en wijst u de weg.
Het figuurtje is ontwikkeld door illustratrice en tekendocente Katja Schellekens.
Download hier de kleurplaat van zwiebol.

CONTACT:
Fluwels Tulpenland
Belkmerweg 65
1753GD Sint Maartensvlotbrug
+31 (0)224 56 25 55
info@fluwelstulpenland.nl
www.fluwelstulpenland.nl