Gorter & Partners

OVER GORTER EN PARTNERS
Aan de ene kant persoonlijk, betrokken en flexibel, aan de andere kant deskundig, ondernemend en resultaatgericht. Gorter & Partners is een betrouwbare en deskundige partner in de MKB-markt. Alle specialismen is in huis om het MKB volledig te ondersteunen. Of het nu gaat om uw jaarrekening, belastingaangifte, bedrijfsopvolging, fusie of (salaris)administratie.

Het kantoor is op 1 januari 1993 opgericht door de gebroeders Frank en Ronald Gorter. Per 1 november 1999 is er een derde vennoot toegetreden; Cees Natter. Op 1 januari 2008 is een vierde vennoot toegetreden; Arnold Meij.
Ronald is fiscaal-jurist en de andere 3 vennoten zijn accountant (AA).
Momenteel zijn er ca. 20 mensen werkzaam op het kantoor. Stuk voor stuk gekwalificeerde mensen, die door interne scholing altijd het juiste niveau hebben en daardoor een uitstekende kwaliteit kunnen waarborgen.

Vast contactpersoon
Als klant van Gorter & Partners heeft u bij ons een vast contactpersoon. Deze verdiept zich in uw branche, onderneming en visie, en schakelt, indien nodig en altijd in overleg met u, een van onze specialisten in. Uiteraard voorziet uw contactpersoon deze specialist vooraf van alle relevante informatie.

Specialisten
Gorter & Partners beschikt over goed opgeleide en ervaren specialisten zoals gecertificeerde accountant-administratieconsulenten, fiscaal juristen, loondeskundigen, en bedrijfsadviseurs. Door efficiente interne samenwerking zijn deze specialisten in staat uw vraagstukken snel en accuraat te beantwoorden, waarbij de kwaliteit voorop staat. Het ontwikkelen van kennis en vaardigheden is bij Gorter & Partners een continu proces.

Waarom Gorter & Partners?
Waarom zou u kiezen voor Gorter & Partners? Op de eerste plaats omdat wij u begrijpen. Wij kruipen in de huid van de ondernemer. Immers, als maatschap zijn we zelf ook ervaren ondernemers. Daarom weten we ook hoe belangrijk snelle actie, praktische adviezen en eigen initiatief voor u zijn. Zo bent u zelf, dus dat verwacht u ook van uw accountant en belastingadviseur. En terecht.

CONTACT
Postbus 1361740 BH schagenTel. 0224-297444info@gorterenpartners.nlwww.gorterenpartners.nl