Grow

Welkom bij Grow
Hallo, ik ben Eugenie Kant, HBO geschoold voetreflextherapeut met als specialisatie Zwangerschapsreflexologie.

Je kunt bij Grow terecht voor een groot scala aan klachten. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, migraine, stress, nek-/schouderklachten, menstruatieklachten, hooikoorts, rugklachten, vocht vasthouden, spijsverteringsklachten, blaas- en nieraandoeningen, gewrichts- en spierklachten, overgangsklachten, vermoeidheid, slapeloosheid, diabetes maar ook huidaandoeningen en acne, etc.

Naast klachten van fysieke aard kan er ook gewerkt worden aan klachten van emotionele aard en onbewuste blokkades.

Zwangerschapsreflexologie
Zwangerschapsreflexologie is er op gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren. Lichamelijk en geestelijk. Het is een goede voorbereiding op je bevalling. Na de bevalling helpt een behandeling je om weer op krachten te komen en sneller balans terug te vinden.

Verlichting van zwangerschapsklachten
De reflexologie geeft verlichting bij klachten en problemen tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Denk hierbij aan misselijkheid, maagzuur, rugpijn, pijn in het bekken, vermoeidheid, stemmingswisselingen, blaasontsteking, obstipatie, slapeloosheid, oedeem, (milde) hoge bloeddruk en beginnende zwangerschapsdiabetes.

Reflexologie kan eveneens worden ingezet bij het draaien van een stuit- of dwarsligging en om de bevalling op te wekken wanneer je bent uitgerekend.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs voor een gratis intake-gesprek.

GROW
Nijverheidsstraat 3
1741 EL Schagen

06-44500667
info@reflexologie.works
www.reflexologie.works

Behandelingen worden (deels) vergoed, afhankelijk van je verzekering en zorgverzekeraar