Herling Strijdhorst Verspreiders

Herling Strijdhorst Verspreiders
Direct mail en huis-aan-huis verspreiding zijn beproefde technieken om uw reclameboodschap onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Als onafhankelijke specialist in het verspreiden van drukwerk zijn wij al 50 jaar de partij bij uitstek om dergelijke campagnes voor u uit te voeren.

Kortom: ONS KUN JE OM EEN BOODSCHAP STUREN.

Ons snelst groeiend bedrijfsonderdeel is postbezorging.

Herling Strijdhorst houdt zich bezig met geadresseerde verspreiding van zakelijke post en mailingen. Wij bezorgen twee keer per week geadresseerde post. Hiervoor maken we gebruik van een bezorgerkorps dat op dinsdag en vrijdag post in elke brievenbus in Westfriesland bezorgt.

Onze bezorgers worden aangestuurd en bevoorraad met de te verspreiden producten vanuit onze locatie in Hoorn.
Er zijn dagelijks bezorgmanagers onderweg om ook de bezorgkwaliteit op peil te houden. Dit doen zij door dagelijks steekproeven te nemen of de poststukken ontvangen zijn en ook op tijd ontvangen zijn. Dat is voor onze opdrachtgevers zeer belangrijk. Afspraken die met hen worden gemaakt, worden ook zeer zeker nagekomen.

Sinds 2009 zijn wij partner van landelijke postbedrijf Sandd. Zij zijn dan ook onze grootste opdrachtgever. Voor Sandd bezorgen we per bezorgdag gemiddeld ruim 100.000 poststukken in genoemd gebied. Naast mailings en druk- werk worden ook abonnementsbladen en dagafschriften van banken door ons bezorgd. Zowel lokale als landelijke overheden maken al gebruik van onze postbezorgdienst.

Dat de bezorgkwaliteit voorop staat moge duidelijk zijn.

CONTACTGEGEVENS
De Oude Veiling 54
1689 AC Zwaag

Tel. 0229-212555
info@herling-strijdhorst.nl
www.herling-strijdhorst.nl