iDOTMEDIA

OVER IDOTMEDIA
Wij zijn iDOTMEDIA. Een fullservice internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en bouwen van websites en webshops die werken.
Het enige wat voor ons telt is uw online resultaat. Met een scherpe blik bepalen we samen met u uw doelen en gaan we aan de slag. Bent u er klaar voor? Wij wel!
Visie
Websites die de gebruiker eerder wegsturen dan naar binnen lokken. Sterk verouderde blogs en nieuwspagina’s. Techniek die niet vóór je werkt maar tégen je. Design alleen om het design. Gebruikers die niet weten welke online kansen ze hebben. Zomaar een aantal voorbeelden van slecht gebruik van de online mogelijkheden. Wij zien dit helaas dagelijks gebeuren online. Niet gek, want de online wereld is complex en er kan veel misgaan. Zeker als je als ondernemer niet de juiste begeleiding en adviezen krijgt.
Pas las u tevreden bent zijn wij dat ook.
Missie
Binnen deze complexe online wereld, zijn wij een sterke partner voor onze klanten. Zodat zij alles uit internet kunnen halen wat erin zit. Om dat te bereiken hebben wij een team van professionals in vaste dienst en een uitgebreid netwerk van specialisten waar we een beroep op kunnen doen. Samen zijn wij er voor u. En nemen u, als u dat wilt, al het werk uit handen: internetmarketing, design, usability, seo. U geeft aan wat u wilt, wij zeggen wat u nodig heeft. Wij werken hard, gaan door totdat u tevreden bent en bieden ook na oplevering nog optimale service.

CONTACT:
W.M. Dudokweg 49
1703DA Heerhugowaard
tel. 088 2200300
info@idotmedia.nl
www.idotmedia.nl