Intrapost

INTRAPOST
Intrapost is een zelfstandig postbedrijf met vestigingen in Broek op Langedijk en Den Helder. Vanuit deze vestigingen verzorgt Intrapost met het eigen professionele bezorgteam een bijzonder accurate postbezorging bij maar liefst 240.000 brievenbussen in Noord Holland. En natuurlijk kunt u via Intrapost ook uw landelijke en internationale post en pakketten laten verzorgen.

Intrapost is daarmee het alternatief voor klanten die op zoek zijn naar een hogere servicegraad, tariefvoordeel, flexibiliteit en kwaliteit bij postbezorging.

Correct en op tijd
Uw post moet natuurlijk op tijd op het juiste adres worden bezorgt. Om dat te kunnen garanderen zijn onze bezorgteams met grote zorgvuldigheid samengesteld. Onze bezorgers zijn deskundig, accuraat en gemotiveerd. Dat betekent dat ons ‘scoringspercentage’ bijzonder hoog ligt. En dat is in uw belang!
Bovendien staat Intrapost ook voor u klaar voor spoedbezorging en koeriersdiensten.
Wij bezorgen alles!
Intrapost bezorgt alles wat u geadresseerd verstuurt:

# Drukwerk
# Mailingen
# Pakketten
# Uitnodigingen
# Magazines
# Enz.

Voor bedrijven met meerdere vestigingen in Noord-Holland verzorgen wij ook de onderlinge postuitwisseling; Postbusservice, Spoedbestelling of Koeriersdienst.

Uniek is ook onze postbusservice die u een ‘onthaast’ begin van de werkdag garandeert. Wij legen dan dagelijks uw postbus en bezorgen de inhoud ervan voor 9 uur bij u op het bedrijf.
Maatwerk
U ziet het: wij leveren graag maatwerk. Wat dat voor uw bedrijf kan betekenen, legt een van de medewerkers van ons salesteam graag uit in een vrijblijvend gesprek.

CONTACTGEGEVENS
Arsenaal 40
1781 XP Den Helder

Tel. 0223-605095
john@intrapost.nl
www.intrapost.nl