Jane en Barnie Bedrijfskleding

JANE EN BARNIE BEDRIJFSKLEDING
Jane en Barnie Bedrijfskleding is gevestigd op zeven locaties. Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Leeuwarden, Nijmegen, Sneek en Zutphen. Alles met betrekking tot bedrijfskleding kunnen wij leveren. Of u nu kleding nodig heeft voor de medische sector, horeca, facilitair of industriele kleding, wij kunnen het allemaal voor u regelen.
Vestigingen
Doordat wij op verschillende locaties zitten zijn wij breed inzetbaar, ook voor bedrijven die door het hele land heen zitten en op locatie moeten worden doorgepast. Doordat we zo breed inzetbaar zijn, en van vele markten thuis zijn kunnen wij u veel werk uit handen nemen.
Wij kunnen zowel op locatie medewerkers doorpassen, als op onze winkellocaties. Medewerkers kunnen binnen stappen om kleding te passen en eventueel mee te nemen. Alle locaties beschikken over voldoende parkeerruimte in de buurt, en zijn tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Natuurlijk kunnen wij ook op locatie doorpassen. Wilt u voor die tijd meer weten, of een presentatie zien wat wij kunnen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.
De mogelijkheden
Jane en Barnie Bedrijfskleding heeft de beschikking over meerdere vertegenwoordigers waardoor er altijd wel iemand de mogelijkheid heeft om langs te komen voor een presentatie. Eventueel kan er in overleg gekeken worden naar de mogelijkheden die Jane en Barnie Bedrijfskleding u kan bieden.
Graag tot ziens in een van onze vestigingen!!

CONTACTGEGEVENS
Voordam 8
1811 MA Alkmaar
Tel. 072-5159897
Fax 072-5208240www.janebarnie.nl
alkmaar@janeandbarnie.nl