Landvast Projecten

LANDVAST PROJECTEN
Landvast Projecten is een zelfstandige unit binnen de Schadenberg Groep. Landvast Projecten richt zich met name op projectontwikkeling, dit zowel op het gebied van bedrijfshuisvesting als natuur en recreatiegebieden.Er worden gronden aangekocht voor ontwikkeling of gebouwen die herontwikkeld worden.De projecten van Landvast Projecten komen tot stand door intensieve samenwerking met opdrachtgever, architect en aannemer met als resultaat een optimale prijs – kwaliteit verhouding.

HALERPARK
Wonen en werken op een geweldige locatie?
Wonen en Werken combineren net buiten het centrum van Schagen! Dat kan op Halerpark… Gelegen op korte afstand van het centrum en de haven van Schagen, biedt Landvast Projecten de unieke mogelijkheid werken en wonen te combineren.
Het Halerpark ligt op een mooie zichtlocatie langs de hoofdader van het bedrijventerrein ‘Lagedijk’ en tegen de woonwijk ‘Waldervaart’.
Klik hier voor het KAVELOVERZICHT.
Klik hier voor voorbeelden van de woon-werkvilla’s
U profiteert niet alleen van de korte afstand tot uw kantoorruimte of praktijkruimte aan huis in Schagen maar ook van de vele fiscale voordelen. Op een van de 13 ruime kavels creëert u uw eigen woon-werk villa, die u in eigen beheer kunt laten ontwerpen, bouwen en exploïteren.
De kavels grenzen aan het Halerbos waar u en uw gezin kunnen genieten van de rust en de natuur. Klik hier voor een impressie van de mogelijkheden van een woon-werkvilla op de verschillende kavels.
Halerpark, parkachtig werken en wonen.
Wilt u meer informatie over de combinatie van werken en wonen in Schagen? Neem dan contact op

CONTACTGEGEVENS
Zuiderkoggeweg 191607 MV HemTel. 0228-545033kees@landvastprojecten.nl
www.landvastprojecten.nl
www.halerpark.nl