Mijn Balans

OVER MIJN BALANS:
Mijn Balans werkt uitsluitend met Sunrider producten. Lees verder op deze pagina over het bedrijf Sunrider en de Filosofie achter Sunrider.
Mijn Balans is ontstaan doordat ik de diagnose Multiple Sclerose kreeg in 2006. Na deze diagnose veranderde mijn leven, mijn balans. Alles moest ik aanpassen, mijn werk, mijn agenda, mijn dagelijkse invulling van mijn energie. Moeheid en pijn waren in mijn leven gekomen, zonder dat ik er iets aan kon doen, dacht ik. Ik begon per direct aan medicijnen, interferon, op advies van mijn neuroloog.
In 2007 kwam ik mijn mentor tegen, hij vertelde mij over voeding, heel voedsel, gemaakt door Sunrider, een Amerikaans bedrijf, met Dr’s Chen als oprichters.
Mijn gedachtes toen waren, baat het niet, schaad het niet. De producten zijn puur natuur, ik ga het proberen. Nu in 2011 is mijn leven wederom veranderd, getransformeerd. Hoe dan, ik gebruik geen medicijnen meer, ik kan weer auto rijden met een schakel auto omdat ik geen pijn meer heb. Ik kan weer een nachtje door halen als ik daar zin in heb omdat ik de energie weer heb. Ik heb geen beperkingen meer van mijn ziekte, ik heb mijn balans weer terug door het eten van heel voedsel en daarom ben ik mijn eigen bedrijf gestart, Mijn Balans. Samen met mijn collega’s help ik u graag met het verbeteren van uw gezondheid. Denk aan cholesterol, bloeddruk, suiker, spierproblemen, reuma, hartklachten enz. ieder onbalans in uw gezondheid kunnen we ondersteunen en verbeteren. Maar ook voor de beste sportprestaties staan wij voor u klaar, haal eruit wat erin zit.

MASSAGESALON
Wij nodigen u uit voor één van onze heerlijke ontspanningsmassages. Ook voor blessures kunt u bij ons terecht. We zijn beide opgeleide masseurs. Wij bieden u onderstaande massages:
Oosterse ontspanningsmassage herstelt blokkades en bevordert de doorbloeding van spieren. Onze energiebanen stroomt door meridianen. Deze kanalen staan in verbinding met onze organen. De werking is diep, zowel fysiek als geestelijk.
Kortom, totale ontspanning!
Westerse ontspanningsmassage
Na deze massage voelt u zich als herboren. Alle technieken worden aangewend, waaronder zacht kneden en rollen van huid en spieren. Een unieke Sunrider-olie maakt de ontspanning compleet.
Dag stijve spieren, blessures, vermoeidheid en stress!

CONTACT:
Mijn Balans
Marion 0622439054
Susanne 0623822384
contact@mijn-balans.nl
www.mijn-balans.nl