Nuance Kasten & Deuren

NUANCE, DE KASTEN EN DEUREN SPECIALIST VAN NOORD-HOLLAND.
Al 10 jaar plaatst Nuance kasten & deuren de mooiste kasten en deuren bij zijn klanten thuis in geheel Nederland en zelfs af en toe in België.
Van standaard kasten tot de meest uitgebreide inloopkasten, worden zeer zorgvuldig door ons eigen montage team bij U geplaatst.
Het montage team van Nuance kasten en deuren staat bekend om hun uiterst nette en verzorgde plaatsing van de kasten en deuren die u in de showroom uitzoekt.
Hierbij word de functionaliteit niet uit het oog verloren en worden de kasten en deuren een onderdeel van uw woning, niet alleen praktisch, maar zeker ook sfeer bepalend.
De eigenaren Wilco en Nathalie Koning heten U van harte welkom in onze showroom.
Wij leveren een zéér uitgebreid assortiment kasten en deuren, zoals schuifdeurkasten, schuifwanden, zweefdeurkasten, kinderkamers, tienerkamers
draaideurkasten, wandmeubels, boekenkasten, inloopkasten, binnen en buiten deuren, natuurlijk alles precies op maat gemaakt.
Als u de maten van de beschikbare ruimte meeneemt naar onze showroom ( 600 m² ), maken wij samen met u een 3-Dimensionaal ontwerp voor een schuifdeurkast met interieur of uw inloopkast.
Via de contact pagina kunt u contact met ons opnemen, om vervolgens via mail of telefonisch uw vragen aan ons te stellen.
Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment (maatwerk) kasten, deuren, en sierbeslag. Wij zijn dealer van o.a.Winia, Garobe, DSH, Jutzler, Novamobili, Klou, Polo, Norhtgo, weekamp, Ten Hulscher, GPF.

Nostalgische schuifdeurkasten exact op maat gemaakt, van vloer tot plafond en van wand tot wand, keuze uit ruim 100 modellen. De deuren kunnen in elke kleur gespoten worden in hoogglans of zijdeglans afwerking.

Kom voor veel variaties langs in onze prachtige 600m2 grote showroom in Zwaag.
De koffie staat klaar.

CONTACT:
Nuance kasten & deuren
De Oude Veiling 84
1689 AD Zwaag (naast Karwei)
Tel: 0229-299924
Fax: 0229-299544
Webwinkel & E-mail:
www.jutzler.nl
info@nuance-kasten-deuren.nl
Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 t/m 17.00 uur
Bel voor een afspraak s’avonds