Stracke Garagedeuren

OVER STRACKE GARAGEDEUREN:
Uw leverancier van garagedeuren, industriedeuren, elektrische aandrijvingen en hek en poort aandrijvingen. Nieuw in ons programma zijn de Carport en terrasoverkappingen. Op onze website krijgt U een indruk van de vele mogelijkheden op het gebied van onze producten. Stracke garagedeuren is gevestigd in de plaats Zwaag in West Friesland (Hoorn, Noord Holland NH). U hebt in onze 350 M2 showroom een ruime keuze uit maar liefst 10 werkende garagedeuren. o.a. schuifdeuren,openslaande garagedeuren in hout en staal, sectionaaldeuren, kanteldeuren met of zonder loopdeur.
Onze merken zijn Novoferm, Crawford, Normstahl, Faac en Mac hek en poortaandrijvingen.
Tevens leveren wij diverse onderdelen van o.a. Polynorm, Crawford – Normstahl, Hörmann, Novoferm en Teckentrup (tekla).
Tien jaar geleden startte Frans Stracke zijn eigen bedrijf, waarbij hij zich toelegde op de verkoop, onderhoud en plaatsing van garagedeuren. Inmiddels heeft zijn bedrijf een flinke groeiperiode doorgemaakt en werd drie jaar geleden een grotere locatie op het bedrijventerrein Westfrisia-Oost in Zwaag betrokken.
Groei
Stracke Garagedeuren heeft in haar bijna zeven jarig bestaan een uitstekende naam opgebouwd. Met name door het leveren van een optimale service en topkwaliteit hebben veel klanten de weg naar het bedrijf weten te vinden. Het werkterrein werd daarbij ook steeds groter en omvat nu, naast Noord-Holland, ook Zuid-Holland, delen van Utrecht en de Flevopolder. Er zijn op dit moment zes medewerkers aan het bedrijf verbonden.
Specialisatie
Grote kracht van Stracke Garagedeuren is de specialisatie op dit terrein. De verkoop en het plaatsen van garagedeuren en hekwerkopeners zijn de belangrijkste kerntaken binnen onze bedrijfsvoering. Dat gegeven zien we o.a. terug bij de meerdere opstellingen in onze showroom. Hier kunt u zien hoe de verschillende systemen werken in de praktijk. Daarnaast beschikken wij over een eigen werkplaats waar de voorbereidingen tot het plaatsen van de garagedeuren plaatsvinden. ‘Van plan tot uitvoeringen kunnen wij voor u verzorgen.
KLIK HIER VOOR DE VIRTUELE RONDLEIDING DOOR ONZE SHOWROOM.

CONTACT:
Adres:
Kantoor en showroom
De Corantijn 39 C/D
1689 AN Zwaag (Hoorn)
Telefoon 0229-218411
Fax 0229-553413
Mobiel 06-22808118
Openingstijden showroom: dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.
Algemene informatie: info@stracke.nl
Verkoop: info@stracke.nl
Klantenservice: info@stracke.nl
www.stracke.nl