Telecom Servicegroep

OVER TELECOM SERVICEGROEP:
Telecom Service Groep is al 25 jaar een toonaangevende en succesvolle totaalaanbieder voor telecommunicatie, ICT- en beveiligingsvraagstukken in de meest brede zin van het woord.
Objectief advies door toppartnerschap
Als toppartner van diverse gerenommeerde merken, opereert Telecom Service Groep op landelijk niveau, vanuit de vestigingen te Leek, Heerhugowaard en Zwolle. Door ons toppartnerschap met verschillende leveranciers, kunt u een objectief en gedegen advies verwachten op het gebied van:

Vaste telefonie
ICT Services
Mobiele communicatie
Beveiliging
De gespecialiseerde adviseurs van Telecom Service Groep kunnen u adviseren op het gebied van 1 discipline, maar een totaaladvies behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden! We denken met u mee over een totaalconcept, waarbij integratie- en convergentie vraagstukken aan de orde komen!
Maatwerkoplossingen
Oplossingen worden volledig naar uw wens aangeboden. Dit vindt plaats op de volgende manier:1. Uitgebreide en gedegen inventarisatie van uw gewenste processen2. Aanbieding van gewenste maatwerkoplossing3. Installatie en implementatie van op-maat apparatuur en diensten4. Training voor ingebruikname5. Ondersteuning: 24/7 professionele helpdesk
Brede klantenkring
Telecom Service Groep heeft zich gespecialiseerd in oplossingen voor een brede klantenkring. Hierdoor kunnen complete maatwerkoplossingen geboden worden aan onder andere:

MKB (tot 150 aansluitingen)
Grootzakelijke markt (vanaf 150 aansluitingen)
Zorg
Onderwijs
Overheid / Publieke sector
Bent u benieuwd naar wat Telecom Service Groep voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met onze adviseurs! Samen met u, kunnen zij beoordelen, wat de meerwaarde van een dergelijke oplossing voor uw organisatie kan zijn.
Ook interessant

Optimale bereikbaarheid
Kostenbesparing
Flexibiliteit en Effectiviteit
CONTACT:
Telecom Service Heerhugowaard BV
Newtonstraat 22 1704 SB Heerhugowaard Tel. 072-5762000 Fax 072-5762006 info@telecom-service.nl
www.telecom-service.nl