van der Burg Kozijnen

WELKOM BIJ VAN DER BURG KOZIJNEN
Uw vertrouwde adres voor hoogwaardige kozijnen.
Wij zijn leverancier voor uw kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, tuindeuren en gevelbekleding.
Vanuit onze locatie in Den Helder leveren en monteren wij in heel Noord-Holland de mooiste en beste kozijnen speciaal voor u op maat gemaakt.
Voor ons aanbod in kozijnen klikt u hier.
Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen zijn in talrijke uitvoeringen te produceren en onderstrepen mede het karakter van een huis. Voor zowel renovatie als nieuwbouw zijn de kozijnen probleemloos toe te passen in elke bouwstijl. Alle materialen die Van der Burg kozijnen gebruikt, zijn geproduceerd volgens de laatste ontwikkelingen voor optimale veiligheid, stabiliteit, warmte-isolatie en geluidsbescherming.
Ramen
Een draai-kiepraam heeft vele voordelen, zoals gemakkelijke reiniging en ventilatiemogelijkheden. Wij leveren en monteren kunststof ramen in de uitvoering en kleur die u wenst. Uw gemak, onze zorg!
Deuren
Met een kunststof deur van Van der Burg kozijnen bent u verzekerd van een mooi, duurzaam eindresultaat. Behalve onze uitgebreide collectie deurpanelen en accessoires, heeft u de mogelijkheid om een eigen ontwerp aan te leveren. Gegarandeerd uw smaak dus!
Schuifpuien
Wilt u meer licht of een ruimtelijk effect creƫren in uw woning? Dan is een schuifpui een uitstekende optie. U kunt kiezen voor de schuif-kieppui of de hefschuifpui. De schuif-kieppui is volledig krukbediend en heeft een ventilatiestand en goede tochtwering. De hefschuifpui is zwaar van uitvoering, heeft een lage opstap en een nog soepelere bediening. Beide puien kunnen in enkele of dubbele uitvoering worden gemaakt, met of zonder bovenlicht.

CONTACT
Burgermeester Ritmeesterweg 23v
1784 NV Den Helder
tel. 0223 222 111
info@vanderburgkozijnen.nl
www.vanderburgkozijnen.nl