Verblauw Sanilux

OVER VERBLAUW SANILUX
Verblauw Sanilux beschikt over een moderne showroom voor sanitair en tegels in Schagen. Tot de kernactiviteiten van Verblauw Sanilux behoort de verkoop van sanitair voor badkamers en toiletten, de aanleg en verbouw van badkamers en toiletten. Ruim 70% van het werk bestaat uit de aanleg en renovatie van sanitair, toiletten en badkamers. Daarnaast kunt u terecht voor verkoop via de showroom. Met een eigen loodgieter, een vaste groep monteurs en tegelzetters is kwaliteit gegarandeerd.

Wellness-trend
In de showroom vindt u belangrijke trends in het design van sanitair. De showroom heeft een oppervlakte van ruim 700 vierkante meter. Er zijn circa 40 proefopstellingen van badkamers, douches en wc’s te bekijken. Talloze varianten in wand- en vloertegels zijn te zien. Ook zijn er vele accessoires voor badkamer en toilet te bekijken.

Select aantal merken
Verbauw Sanilux verkoopt in sanitair en select aantal merken waaronder Hansgrohe en Villeroy en Boch. “Opvallend is ook dat we in Nederland eigenlijk niet de tijd nemen om te baden”. Tegenwoordig is daarom de inloopdouche erg populair. In de showroom ziet u tevens veel hightech toegepast. Denkt u hierbij aan een douche opstelling waar je tegelijkertijd kunt bruinen omdat er ook een zonnebank in zit. Een andere noviteit is de douche-wc van Geberit. Het verbruik is besparend en de toilet is zeer hygienisch.

CONTACTGEGEVENS
Witte Paal 2191742 LA Schagen
Tel. 0224-215566
info@verblauw-sanilux.nl
www.verblauw-sanilux.nl