Waterpark Terkaple

WATERPARK TERKAPLE (nabij Joure in Friesland)
GENIETSJE YN DE MOAISTE PROVINSJE FAN NEDERLÂN Uw eigen Terkapler Hûs aan het water! Op slechts 1 uurtje rijden vanuit de kop van Noord-Holland kunt u genieten van de natuur en uw rust. Waterpark Terkaple is een luxe en kleinschalig waterpark op een toplocatie in een bijzondere omgeving. Dit unieke project heeft Esther Veldboer voor u gevonden.
U koopt uw eigen Hûs om er ook echt helemaal zelf van te genieten. Echter uw eigen Hûs kunt u ook (gedeeltelijk) verhuren waardoor uw investering ook direct rendement oplevert. Garantie op rendement: 6.5% netto per jaar, bij volledige verhuur. Nergens naar hoeven omkijken: dat is pas echt ontspannen.

TOPLOCATIE AAN HET OPEN WATER
Direct de zeilen hijsen en ’s middags picknicken op een van de vele eilandjes
Op kavels van 250 m2 worden recreatiewoningen gebouwd van hoogwaardige en duurzame materialen zoals hout en zink. De vier-, zes- of achtpersoons woningen worden bovendien onderhoudsarm gebouwd. Het onderhoud aan de buitenzijde wordt voor u gedaan, zodat u alle tijd hebt om te genieten van het goede leven.
Omdat ontspannen en privacy hand in hand gaan met elkaar, beschikt uw woning over een eigen aanlegplek. Als u daar hebt aangemeerd, loopt u zó uw privéveranda op. Daar is het met familie en vrienden prima toeven op comfortabele loungebanken. Ziet u zichzelf al zitten met een hapje en een drankje, uitkijkend over dat eindeloze, rustgevende water? Een sfeerhaard in de gevel zorgt ervoor dat zowel het buitenterras als de woonkamer een knusse verblijfplaats is.
Iedere woning is voorzien van minimaal twee slaapkamers, (uiteraard) een badkamer en een L-vormige keuken die voorzien is van inbouwapparatuur. Door een dakraam in de woonkamer aan te brengen, is uw tweede thuis een aangenaam lichte plek.
Waterpark Terkaple heeft de beschikking over een restaurant/bistro en het Wellnesscentrum zal medio 2013 gereed zijn. Zo gaat ontspannen zelfs nog verder dan uw eigen voordeur.
Contact:
Waterpark Terkaple
Esther Veldboer
Tel. 06 20000 518
eveldboer@waterparkterkaple.nl
www.waterparkterkaple.nl