Interieurbouw, een kwestie van vertrouwen

Datum: vrijdag 25 mei 2018

“Als wij keukens inbouwen, komen we bij de mensen thuis. We bouwen een band op, hebben wederzijds respect en vertrouwen. Twee kernwoorden die erg belangrijk zijn als je iemand ‘in huis’ haalt. Dat is niet anders met interieurbouw.

Daarom wordt ons bedrijf ook vaak gevraagd om ontvangstbalies, praktijkinrichtingen, kantoormeubelen, inloop-, schuifwand- en linnenkasten te maken. Regelmatig horen wij van klanten dat het fijn is om met één contactpersoon te maken te hebben, van ontwerp tot calculatie en afwerking. Het is waar; wij verzorgen het gehele traject. Zo werken wij samen met diverse installateurs en schilders uit de regio, die naar onze maatstaven werken en die wij ook vertrouwen.

Vooral voor ondernemers is het belangrijk een goede interieurbouwer in de hand te nemen. Als ondernemer moet je je bezighouden met werkzaamheden waar je goed in bent en waar je omzet uithaalt. Het is niet de bedoeling dat je wakker ligt van verkeerd geleverde materialen of strakke deadlines. Het is belangrijk dat jouw bedrijf kan blijven draaien, ook als er verbouwd wordt. Daarom adviseer ik elke onderneming een betrouwbare partij in de hand te nemen, die zoveel mogelijk ontzorgd.

Wij hebben voor bijvoorbeeld Mooie Ogen in Schagen de gehele interieurbouw gedaan en voor de Golfbaan in Dirkshorn hebben wij de bar ingebouwd. Maar ook voor particulieren hebben we al veel interieurs mogen verzorgen. Onze kracht is dat we heel goed kunnen luisteren en de klantwensen vervolgens kunnen vertalen in een mooi project. Daarnaast kunnen we heel veel in huis maken, omdat we een eigen zagerij hebben met vakkundige meubelmakers. Onze eigen Kobasto-keukens maken zij ook. Topkwaliteit maatwerk, als je het mij vraagt.

Je kunt ook voor een kast van de bouwmarkt kiezen. Niets mis mee, alleen brengt dat vaak niet de juiste sfeer over van jouw bedrijf of past het niet precies bij jouw persoonlijkheid. Maar het belangrijkste: er is geen vertrouwensband. Niet iemand die net even harder voor je loopt of ook ‘s avonds voor je klaar staat, omdat je morgen weer moet draaien… Zullen we samen eens sparren over jouw interieur?”

Tot gauw,

Ronald van Slageren

Nog meer Business nieuws

Van gas los

Vanaf 1 juli was het zover... er mag geen nieuwbouwwoning meer worden gebouwd met een gasaansluiting. Een zeer ingrijpende verandering v


Business 01-02-2019

Een zee vol mogelijkheden

Nederlanders hebben van oudsher een nauwe band met de zee. We strijden ertegen, we genieten ervan en we gebruiken hem. En dan zien we


Business 01-02-2019

Olof Schuur is nog lang niet uitgegroeid

“Vanaf mijn vijfde wist ik dat ik bij mijn vader op de bestelbus wilde gaan rijden. Van klant naar klant rijden en hun problemen oplos


Business 25-11-2018

Elke tegel heeft zijn eigen wensen

Soms heb ik klanten in de winkel die compleet in paniek zijn, omdat er opeens vlekken op hun vloer- of wandtegels te zi


Business 25-11-2018